θεραπείες & κόστος

face2

Ατομική Ψυχοθεραπεία:

Η ατομική ψυχοθεραπεία βοηθάει τον άνθρωπο να αναγνωρίσει και να κατανοήσει εις βάθος τις ασυνείδητες («αθέατες») πλευρές του εαυτού του και της ψυχικής του ζωής. Βασικός στόχος της θεραπείας είναι η ανακάλυψη και αποδοχή της προσωπικής ταυτότητας του ατόμου & των βαθύτερων αναγκών του. Η ίδια η θεραπευτική σχέση αξιοποιείται ως ένα πολύτιμο εργαλείο, που επιφέρει σημαντικές αλλαγές στη διαπροσωπική ζωή του ανθρώπου. Η διάρκεια της ατομικής θεραπείας είναι βραχεία (12-20 συνεδρίες) ή μακρά (ανοιχτού τέλους). 

  50€/45′  ή  65€/60′

Ψυχοθεραπεία Ζεύγους:

Η ψυχοθεραπεία ζεύγους στοχεύει στην βελτίωση της συναισθηματικής έκφρασης & επικοινωνίας του ζευγαριού, καθώς και στην διερεύνηση της σεξουαλικής του ζωής. Οι συνεδρίες ζεύγους βοηθούν το ζευγάρι έτσι ώστε να καταφέρει να διαχειρίζεται καλύτερα τις δυσκολίες της κοινής καθημερινότητας. H συμβουλευτική ζεύγους προσεγγίζει θέματα όπως: συναισθηματική επικοινωνία, απιστία, ζήλεια, θέματα αυτονομίας & εξάρτησης, σεξουαλική ζωή, διαχείριση συγκρούσεων κ.α. Συνήθως, η διάρκεια της θεραπείας ζεύγους είναι βραχεία (12-20 συνεδρίες). 

65€/60′  ή  80€/75′

Online Ψυχοθεραπεία:

Το PsychoTherapy Lab σας παρέχει την δυνατότητα υλοποίησης online συνεδριών (live video) με τον ψυχολόγο για προσωπικά θέματα που σας απασχολούν. H επιλογή της διαδικτυακής θεραπείας προτείνεται κυρίως σε άτομα που: α) διαμένουν εκτός Αθήνας ή Ελλάδας (Έλληνες εξωτερικού), β) έχουν κινητικές δυσκολίες, γ) δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο για μετακινήσεις εντός της ημέρας, δ) προτιμούν έναν εναλλακτικό τρόπο ψυχολογικής υποστήριξης. Η διάρκεια της online θεραπείας είναι βραχεία (12-20 συνεδρίες) ή μακρά (ανοιχτού τέλους). 

50€/45′  ή  65€/60′

Ομάδες Ψυχοθεραπείας & Εργαστήρια:

Βιωματικά σεμινάρια, εργαστήρια αυτογνωσίας, ομάδες ψυχοθεραπείας και άλλες δραστηριότητες διοργανώνονται ανά περιόδους με στόχο την αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη του ατόμου μέσα από την διαπροσωπική αλληλεπίδραση και επικοινωνία. Συνήθως, το μέγεθος των ομάδων ψυχοθεραπείας/αυτογνωσίας του PsychoTherapy Lab είναι μικρό: 4 έως 8 άτομα (small groups). Μάθετε περισσότερα για τα προσεχή σεμινάρια & τις τρέχουσες ομάδες εδώ!

20€ έως 90€

Advertisements