θεραπείες & κόστος

faceb2.jpg

Ατομική Ψυχοθεραπεία:

Η ατομική ψυχοθεραπεία βοηθάει τον άνθρωπο να αναγνωρίσει και να κατανοήσει εις βάθος τις ασυνείδητες («αθέατες») πλευρές του εαυτού του και της ψυχικής του ζωής. Βασικός στόχος της θεραπείας είναι η ανακάλυψη και αποδοχή της προσωπικής ταυτότητας του ατόμου & των βαθύτερων αναγκών του. Η ίδια η θεραπευτική σχέση αξιοποιείται ως ένα πολύτιμο εργαλείο, που επιφέρει σημαντικές αλλαγές στη διαπροσωπική & κοινωνική ζωή του ανθρώπου. Η διάρκεια των συνεδριών είναι 1 ώρα, ενώ η τιμή κάθε συνεδρίας είναι 55€-65€. Η σταθερή συχνότητα των συνεδριών καθορίζεται βάσει παραγόντων.

Online Συμβουλευτική:

Το PsychoTherapy Lab σας παρέχει την δυνατότητα υλοποίησης online συνεδριών (live video) με το ψυχολόγο για προσωπικά θέματα που σας απασχολούν. H επιλογή του eTherapy προτείνεται κυρίως σε άτομα που: α) διαμένουν εκτός Αθήνας ή Ελλάδας (Έλληνες εξωτερικού), β) έχουν κινητικές δυσκολίες, γ) δεν έχουν τον απαραίτητο χρόνο για μετακινήσεις εντός της ημέρας, δ) προτιμούν έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ψυχολογικής παρέμβασης. Η διάρκεια των συνεδριών είναι 1 ώρα, ενώ η τιμή κάθε συνεδρίας είναι 55€-65€. Η σταθερή συχνότητα των συνεδριών καθορίζεται βάσει παραγόντων. 

Ομάδες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια:

Βιωματικά σεμινάρια, workshops, ομάδες αυτογνωσίας και άλλες δραστηριότητες διοργανώνονται ανά περιόδους με στόχο την αυτογνωσία και την προσωπική ανάπτυξη του ατόμου μέσα από την διαπροσωπική αλληλεπίδραση και επικοινωνία. Συνήθως, ο χαρακτήρας των σεμιναρίων είναι βιωματικός (όχι θεωρητικός), γι’ αυτό και το μέγεθος της ομάδας συμμετεχόντων είναι κάθε φορά σχετικά μικρό (4 έως 8 άτομα). Οι τιμές των σεμιναρίων κυμαίνονται από 25€ έως 90€. Μάθετε περισσότερα για τα προσεχή σεμινάρια εδώ!

Σημαντικές Πληροφορίες:

  • Στη παρούσα φάση, το PsychoTherapy Lab εξειδικεύεται στις ατομικού τύπου ψυχολογικές υπηρεσίες για ενήλικες (ατομικές συνεδρίες στο γραφείο ή online). Συνεπώς, δεν αναλαμβάνονται ζευγάρια, οικογένειες, παιδιά ή έφηβοι.
  • Το PsychoTherapy Lab προτείνει, ως ιδιαίτερα αποτελεσματικό, τον συνδυασμό ατομικής θεραπείας και ομαδικών δραστηριοτήτων π.χ. βιωματικά σεμινάρια.
  • Κάθε ατομική συνεδρία (στο γραφείο ή online) διαρκεί 60′ και λαμβάνει έναρξη πάντα στην ακριβή και προσυμφωνημένη ώρα. 
  • Το γραφείο δέχεται πληρωμές με μετρητά, μέσω POS ή διαδικτυακά (e-banking).